Ga naar de inhoud

Over ons

Wie is Bio Services International ?

We zijn een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad

Bestrijding buxus, groene aanslag, insecten, mollen, mos, onkruid, ratten en muizen, reinigers, slakken en spinnen
Afweer kat en hond, dazen, muggen en vliegen, teken, wilde dieren
Meststoffen voor het gazon, siertuin, groenten-en kruiden, top resist
Verzorging van huisdieren, bloedluizen, ecologische verzoring, vlooien teken en parasieten
verzorging vijver en helderheid
onderhoud zwembad, waterkwaliteit, ph parameters, chloor, filteren, accessoires
De beste oplossing voor alle huis-en tuinproblemen

Na jaren professionele ervaring in zaadgoed, meststoffen en plantenbescherming, stampte een ondernemende Jan Vermeulen zijn eigen bedrijf, Bio Services International (kortweg BSI) uit de grond. Bio Services International startte in 1995 als zuiver Belgisch bedrijf maar bouwde gaandeweg zijn verkoopsnetwerk ook verder uit naar Nederland en Frankrijk.

Om de vele toekomstige uitdagingen en opportuniteiten aan te grijpen én de groei op lange termijn te bestendigen, heeft Bernard Vercaemst sinds 3 februari 2020 Bio Services International (BSI) vervoegd als aandeelhouder en CEO. 

Vandaag leveren we al meer dan 20 jaar de beste oplossing voor alle huis-en tuinproblemen met bekende topsellers als Bio Kill en Empress Garden. Duurzaamheid, zorg voor het milieu en de noden van de consument staan centraal bij BSI.  

Ons DNA

Onze R&D afdeling werkt voortdurend aan innovatieve en ecologische producten met unieke samenstellingen en een sterke aandacht voor de technische en wettelijke aspecten.

Het assortiment is zeer breed: meststoffen en plantverzorging, bestrijding en afweer, verzorging terras en vijver, huisdierenverzorging en zwembadonderhoud.

We zijn een gerespecteerde partner van de gespecialiseerde groen-retail en van de professionele markt. Een fijnmazig netwerk van tuincentra en doe-het-zelf-zaken vormt ons kerncliënteel. BSI beheerst ook alle bedrijfsprocessen van productontwikkeling, eigen opbouw van de merkidentiteit, tot productie en logistiek. Een verticale integratie die we in ons DNA dragen.

Daarnaast zorgen we voor krachtige tools op de winkelvloer: duidelijke verpakkingen, aantrekkelijke displays, sterke in-store communicatie, folders en brochures,…