Mieren bestrijden

De oplossingen om mieren in en rond het huis te bestrijden

Mieren komen uw huis binnen omdat ze in het voorjaar en de zomer constant op zoek zijn naar eten. Daarom is het erg belangrijk dat u de voedselbron of de verleidingen in uw woning wegneemt, zodat de mieren er niets meer te zoeken hebben. 
Toch blijft het moeilijk om alle voedselbronnen te verwijderen. Denk aan het voer van uw huisdier, kruimels op de vloer of bijvoorbeeld suikerklontjes in de keukenkast. Mieren worden zelfs door de kleinste voedselbronnen aangetrokken.

We stellen je 2 uitstekende BSI oplossingen voor om mieren snel en doelgericht te bestrijden:

somi mierenpoeder

SOMI is een poeder voor de bestrijding van kruipende insecten binnenshuis en de bestrijding van mierennesten buitenshuis. Het heeft met name een uitstekende en snelle werking tegen mieren, kakkerlakken en spinnen. Het ultrafijne poeder dringt makkelijk door in de kleinste spleetjes en gaatjes, wat het product bij uitstek geschikt maakt voor de behandeling van plaatsen waar insecten zich (kunnen) schuilhouden maar die moeilijk bereikbaar zijn voor andere types insecticiden. Het is daarom het ideale product voor de behandeling van naden en kieren. Bij gebruik buiten tegen mieren(nesten) garandeert het fijne poeder een diepe indringing in de ingang van het nest.


Deze verpakking bevat 4 mierenlokdozen voor gebruik in en om de woning. Elk doosje bevat 10 gram gelvormig, geconcentreerd en zeer aantrekkelijk lokaas. Mieren worden onweerstaanbaar aangetrokken, treden de lokdoos binnen en nemen het lokaas mee naar het mierennest zodat de ganse kolonie vernietigd wordt.