Chloorvrij genieten van je zwembad: dat kan!

STEEDS MEER MENSEN HEBBEN LAST VAN CHLOORALLERGIE

Chloor is al jaar en dag een doeltreffende oplossing om water te ontsmetten. Maar steeds meer mensen worden overgevoelig aan chloor of krijgen last van chloorallergie. Vooral bij (jonge) kinderen zien we een stijging van het aantal gevallen. Typische klachten van chloorallergie zijn jeuk, rode huid, rode ogen en irritatie van de luchtwegen. Chloor is bovendien niet ongevaarlijk en moet  met de nodige voorzichtigheid toegepast worden. En niet iedereen is fan van die typische chloorgeur!

KAN IK HET WATER VAN MIJN ZWEMBAD ZONDER CHLOOR BEHANDELEN?
Dat kan! Met PoolSan cs biedt BSI een gebruiksklare oplossing om het water van je bovengrondse zwembad (tot 14.000 l) of spa 100 % chloorvrij te behandelen. Zo ben je er zeker van dat het water volledig veilig en hygiënisch is, en dat zonder die typische chloorgeur. PoolSan cs is immers volledig geurloos. Het product heeft bovendien een uitvlokkende werking waardoor organische vervuiling makkelijk kan uitgefilterd worden. PoolSan cs zorgt voor aangenaam zwemwater dankzij de chloorvrije werkzame stof kopersulfaat pentahydraat die de groei van algen voorkomt. Het resultaat? Helder en hygiënisch water!

HEB JE DAN NOG CHLOOR NODIG?
Neen, als je het water van je zwembad behandelt met PoolSan cs en je volgt nauwgezet de gebruiksaanwijzing en het onderhoudsplan dan is het gebruik van chloor niet meer nodig. Gedaan met die vervelende geur en irritatie!

BEKIJK HIER DE VIDEO VAN POOLSAN

GEBRUIKSKLAAR, DAT IS HANDIG.
PoolSan cs is een kant-en-klare oplossing die rechtstreeks in het water wordt gegoten. Het product werkt onmiddellijk, is geurloos en niet-irriterend. PoolSan cs heeft bovendien een uitvlokkende werking waardoor organische waterverontreiniging makkelijk kan uitgefilterd worden. Het product is compatibel met alle behandelingen, filters en bekledingen.

POOLSAN

De PoolSan cs start set

Alles wat je nodig hebt voor een chloorvrije waterbehandeling!
In de handige PoolSan cs Start Set van BSI vind je alle onderhoudsproducten die je nodig hebt om het water van je zwembad te behandelen zonder chloor. 

De set bevat:
➊    PoolSan cs 250 ml: Handige doseerfles, gebruiksklaar
➋    Set teststrips (50 stuks): Voor het bepalen en controleren van het kopergehalte (Cu), de alkaliniteit, actieve zuurstof en de pH
➌    Oxy Pool & Spa 1 kg:  Een chloorvrije ‘shockbehandeling’ die de organische waterverontreiniging vernietigt en zuurstof in het water brengt
➍    pH Up 1 l en pH Down 1 l:  Om de zuurtegraad van het water te verhogen of te verlagen

 

poolsan start set

Hou rekening met de volgende tips:

  • Test wekelijks het water

  • De pH-waarde moet tussen 7,2 en 7,4 liggen

  • De alkaliniteit moet boven 80 ppm liggen en ± 100 ppm zijn

  • Het kopergehalte moet 0,7 ppm zijn