Ga naar de inhoud

Bernard Vercaemst nieuwe CEO van BSI

BSI kijkt met ambitie naar de toekomst

Om de vele toekomstige uitdagingen en opportuniteiten aan te grijpen én de groei op lange termijn te bestendigen, heeft Bernard Vercaemst sinds 3 februari 2020 Bio Services International (BSI) vervoegd als aandeelhouder en CEO. Vercaemst heeft 30 jaar internationale ervaring in leidinggevende functies in zowel kmo’s als multinationals in diverse sectoren. De voorbije jaren was hij actief als CEO van de IPCOM groep, een Europese producent en distributeur van gespecialiseerde technische isolatie oplossingen.

Bernard Vercaemst

Bernard Vercaemst: “Ik ben heel gelukkig en trots om BSI te vervoegen. Het bedrijf is een belangrijke speler in verzorgings-en bestrijdingsmiddelen voor huis en tuin en is tijdens de laatste jaren sterk gegroeid onder leiding van zijn oprichter Jan Vermeulen, dankzij een unieke knowhow en een heel gemotiveerd talentvol team. Ik wil dan ook heel graag mijn ervaring ten dienste stellen om de groei te bestendigen en het bedrijf op een professionele wijze uit te bouwen. Het is onze ambitie om in alle markten waar we actief zijn de bevoorrechte partner te worden van onze professionele klanten en ook onze naamsbekendheid bij de consument te verstevigen. “

Jan Vermeulen, die BSI in 1995 heeft opgericht en tot vandaag de leiding had over het bedrijf, blijft aan boord als aandeelhouder en zal als strategisch adviseur verder nauw bij de ontwikkelingen van BSI betrokken blijven.